031 704 460
01 520 30 23

Delovni čas:
pon-pet 8-18h
sob 8-13h

Košarica Količina:

0


Znesek:

0,00

  • Iskalnik pnevmatik
/

×

Pocenigume - Pogoji poslovanja

1. Pogoji nakupa

Kupec s svojim naročilom potrjuje, da sprejema naše prodajne pogoje. Kupec lahko skladno s 43. členom Zakona o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2) odstopi od pogodbe v 15 dneh po prejemu blaga. V primeru, da ne moremo zagotoviti dobave blaga, si pridržujemo pravico odstopa od naročila. Kupca o tem obvestimo na elektronski naslov ali po telefonu.

2. Naročila

V naši spletni trgovini www.pocenigume.si kupujete udobno in brez nepotrebnega tveganja. Vsi izdelki so predstavljeni z osnovnimi podatki in slikami. Če želite dodatne informacije ali potrebujete nasvet, nas lahko kontaktirate na elektronsko pošto: narocila@acstipic-sp.si ali po telefonu 01 520 30 23.

3. Lastni prevzem

Blago lahko prevzamete v našem skladišču, na sedežu podjetja Avtocenter Martin Stipič d.o.o., Zaloška 179a, 1000 Ljubljana. Prednost lastnega prevzema, je možnost takojšnje montaže na vozilo.

4. Dostava

Dostava se obračunava na pnevamtiko 1,80 EUR z DDV /kos

5. Reklamacija in vračilo izdelkov

Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo. Artikli imajo garancijo proizvajalca, uvoznika oziroma prodajalca. Ob uveljavljanju garancije priložite originalni račun in garancijski list.

Kupec ima skladno s 43. členom Zakona o varstvu potrošnikov ZVPot-UPB2 pravico do odstopa od pogodbe oziroma naročila. Kupec mora v petnajstih dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago, nepoškodovano, v nespremenjeni količini in v originalni embalaži. Stroške vračila blaga krije stranka. Kupcu bomo v roku 15 dni od prejema vrnjenega blaga povrnili vrednost vrnjenega blaga z nakazilom na tekoči račun.

6. Platišča

Slike s platišči so simbolične in so večinoma prikazane s petimi vijaki. Večina jih je na voljo tudi s štirimi, vendar morate upoštevati, da pride do rahle razlike v samem dizajnu (npr. platišča s petimi kraki in štirimi vijaki so zaradi drugačne razporeditve vijakov nekoliko drugačna). Platišča, ki so bila montirana na vozilo ali v primeru da so bile na platišča montirane pnevmatike, NE MORETE VRNITI.

7. Pnevmatike

Pnevmatike lahko vrnete le v primeru, da so v originalnem stanju. Na nekaterih slikah je prikazana pnevmatika s platiščem, ki je samo simbolično. Pnevmatike, ki so bile že montirane na platišča ali vožene, NE MORETE VRNITI.

8. Cene in plačilo

Vse cene so v EUR.
Pri dostavi je možno plačilo po predračunu pri lastnem prevzemu, je možno plačilo po predračunu, plačilo z gotovino in večino plačilnih in kreditnih kartic.
Pridržujemo si pravico do dnevnih sprememb cen. Veljajo cene, ki jih kupec potrdi pri nakupu v spletni trgovini.

9. Varovanje osebnih podatkov

Podatke o kupcih, ki jih pridobimo na spletnem portalu www.pocenigume.si bomo uporabljali izključno za izvedbo nakupov in izboljšanje delovanja spletnega portala. Podatki so varovani v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov. Podatki uporabnikov spletnega portala v nobenem primeru ne bodo predani tretji osebi.

10. Registracija

Registracija ali vpis osebnih podatkov v spletni trgovini www.pocenigume.si je nujen in potreben izključno samo za pravilno in ažurno izvajanje uporabniških storitev.

11. Varnost nakupovanja

Nakupovanje v spletni trgovini www.pocenigume.si je popolnoma varno. Blago plačate po predračunu na pošti, banki ali preko spletne banke.

Z uporabo spletne trgovine www.pocenigume.si, ste izrazili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in da se z njimi strinjate. V primeru, da se njimi ne strinjate, vas prosimo, da spletne trgovine ne uporabljate.

Hvala.